top of page
e9fe15b6-e468-4b4f-bf2b-ae503640dafa.JPG

Atalanta biedt een verfijnde internationale keuken en een voortreffelijke service aan voor elk evenement. Wij creëren heerlijke en geïnspireerde gerechten waarbij we enkel de meest verse ingrediënten gebruiken en de focus leggen op smaak en voortreffelijke presentatie. Bespreek je volgende evenement met ons. Wij zijn er om aan elk van je behoeften te voldoen, wat jou het leven tegelijkertijd makkelijker en smakelijker maakt.

Eetcafe Atalanta biedt veel verschillende opties om te kunnen voldoen aan al uw behoeften. We zijn uitgerust om evenementen van elke omvang aan te kunnen, van kleine groepen tot grotere bijeenkomsten. Neem contact op om meer te weten te komen over onze mogelijkheden. We helpen u graag verder met het organiseren van uw feest, vergadering, receptie en zo veel meer.

atalanta_logo.png
bbbb60f3-c56e-43b6-a195-cd7c35e440e1_edited.jpg
helena-lopes-m8R7_qWdXpU-unsplash.jpg

Atalanta opende de deuren voor met de missie om onze liefde voor ongelooflijk eten en drinken samen met de beste ingrediënten zo breed mogelijk te verspreiden. Sinds we zijn begonnen, hebben we een loyale klantenkring ontwikkeld die net zo te spreken zijn over goed eten en lekkere bieren als wij! Atalanta biedt daarom ook veel verschillende soorten bieren aan, steeds leuk om te 'tasten' of te consumeren op evenementen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

bottom of page